Sjuendeklassingene på Stavsberg skole gikk vant regionfinalen i First Lego League for andre året på rad.

Nå venter den skandinaviske finalen på Stavsberg-elevene. Den arrangeres på Fornebu i Bærum 2. desember.

Sjuendeklassingene ble ikke bare såkalte champions i Hedmark og Oppland. De fikk også prosjektprisen for sin forskning under regionfinalen på Gjøvik.

I tillegg var de nominert til teknologi- og markedsføringsprisen.

– Sjuendeklassingene våre har laget en prototyp på en sensor i dusjen som viser strømforbruk, vannforbruk og kostnad, sier rektor Else Margrethe Holst ved Stavsberg skole.

Sjetteklassingene fra Stavsberg fikk for øvrig markedsføringsprisen og robotprisen i regionfinalen. Sjetteklassingene var også nominert til forsknings- og kjerneverdiprisen.

– Begge gruppene våre hadde forskning som er framtidsrettet i sine prosjekter, sier Holst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.