Ikke overraskende endte Larsen (60) sine dager ute i terrenget ved ei hytte. Bergenseren ble landskjent da han i 2001 lekte katt og mus med politiet og hytteeierne i Hedmark og Oppland.

Terje Larsen fikk tilnavnet «Vandreren» fordi han vandret rundt fjelltraktene og brøt seg inn i hytter. Der forsynte han seg med alkohol og mat. Han overnattet mer enn gjerne i hytteeiernes senger.

«Vandreren» ble dømt for å ha brutt seg inn i 200 hytter i Hedmark og Oppland sommeren 2001.

Ringsakfjellet ble hjemsøkt en lengre periode denne sommeren og der lekte «Vandreren» med både hytteeiere og lovens lange arm.

Det sies at Terje Larsen gjemte seg under Bjønnåsbrua da politiet kjørte over Åsta for å lete etter ham innover mot Nysetra.

Hytteeiere i Hedmark og Oppland fryktet besøk av Larsen og «Vandreren» skapte sinne og oppgitthet i fjellet. Mens andre, gjerne ikke hytteeiere, heiet forsiktig på vandringsmannen som overlevde i fjellet ved å forsyne seg av mat og drikke i hytter han brøt seg inn i.

Larsen satte norgesrekord i hytteinnbrudd og ble dømt for 664 innbrudd i folks fritidseiendommer. Larsen gikk ut og inn av fengsel for sin hang etter å bryte seg inn i hytter.

Nå er ferden over for godt. Larsen ble funnet død ved ei hytte vest for Gjøvik – nærmere bestemt i Korperuddalen. Larsen fikk sin siste dom for hytteinnbrudd i 2013.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.