Mange ukers intens valgkamp er over. I natt skal det avgjøres om det blir Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre som skal styre landet de neste fire årene.

Skjønt, blir det jevnere enn mange tror, og manuell telling av stemmer forsinker valgresultatet, kan det hende du ikke får vite hvem som skal styre før tirsdag.

HA følger valget tett. Vi har reportere som følger valget i Hamar, Ringsaker, Stange og Løten, vi er på valgvake med den nåværende stortingsbenken fra Hedmark, og vi følger naturligvis med hva som skjer med utsatte kandidater som Tor Andre Johnsen og Karin Andersen. Vi følger også Trygve Slagsvold Vedum. Blir han valgnattas vinner? 

Her kan du følge med på direkten hva som skjer i valget sentralt både i tekst og på grafikken. Disse gir deg valgresultatene så fort de er klare, kommune for kommune, fylke for fylke og naturligvis samlet for hele landet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.