Torsdag morgen offentliggjorde Stange kommune søkerlista med ti navn. Én mannlig søker har fått innvilget ønsket om at navnet blir unntatt offentlighet.

HA vil påklage dette overfor Stange kommune siden det er stor offentlig interesse rundt en slik toppstilling. Dersom Stange kommune opprettholder sitt vedtak må Fylkesmannen i Innlandet avgjøre saken.

Hodejegerfirmaet Amrop Delphi har bistått kommunen.

To av 11 søkere er kvinner.

Ifølge Avisa Valdres ble Ludvigsen 20. desember 2017 ansatt av kommunestyret som rådmann i Sør Aurdal kommune. Han hadde oppstart 1. april 2018 og søker altså ny jobb på Hedmarken etter ett år. Ludvigsen er bosatt i Hov i Søndre Land.

rådmann gikk på dagen

På søkerlista står også tidligere Flisa-rådmann Geir Kvisten (47). Han har fremdeles postadresse i Åsnes og var tidligere rådmann i Grue. Han sluttet på dagen i september 2018.

Sissel K. Framaas er daglig leder/kirkeverge i Åsnes i Solør.

Kjell Jogerud (57) har postadresse i Stranda i Sunnmøre i Møre og Romsdal. Han er i dag seniorrådgiver og tidligere rådmann i Skjåk kommune.

Nils Kvilang, Rena er 48 år, stipendiat og forsker ved Høgskolen i Innlandet.

Torbjørn Johan Gaarder (63) fra Oslo, er Chief Credit Officer og har grunnutdannelse som jurist.

Søkerlista ser slik ut:

* Framaas, Sissel (Våler i Solør, daglig leder/kirkeverge)

* Gaarder, Thorbjørn Johan (63) (chief credit officer)

* Henriksen-Tenningås, Helle (44) (seksjonsleder)

* Jogerud, Kjell (57) (Stranda, seniorrådgiver)

* Kvilvang, Nils (48) (Rena, stipendiat)

* Kvisten, Geir (47) (Flisa, selvstendig)

* Ludvigsen, Haakon Boie (51) (Hov, rådmann)

* Mathiesen, Elisabeth (56) (Hamar, sykepleier)

* Unntatt offentlighet, mann

* Pettersen, Rune (55) (Lørenskog, leder)

* Sverkmo, Inger (Lom, rådgiver miljø)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.