Under torsdagens HockeyXtra på TV2 gikk Erik Follestad Johansen - gjennom mange år en profilert spiller på Vålerenga - hardt ut mot Storhamar.

Han kritiserte blant annet Storhamars signering av Petteri Nummelin.

HAR IKKE NOE IMOT STORHAMAR

Fredag la han ut et innlegg på TV2s sider der det blant annet heter:

"La meg først gjøre én ting klinkende klart; Jeg har enorm respekt for Petteri Nummelin! Hans karriere taler for seg.

Jeg har heller ikke noen personlig agenda mot Storhamar. At de ikke kom til å kjempe om tittelen i år, fortalte jeg dere før sesongen."

TIL SLUTT: KJÆRE HAMAR

Slik avslutter Follestad det lange innlegget som du kan lese her:

"Kjære Hamar, ikke misforstå meg.

Det er min jobb å sette spørsmålstegn ved ting. Hvis Sjur Robert plutselig får skuta på rett kjøl og dere begynner å vinne noen hockeykamper og sånn, så er det ikke så mye som er bedre for norsk hockey. Vi trenger jo de 4-6000 tilskuerne hver uke. Vi trenger jo entusiasmen deres. Bare ikke selg skinnet før bjørnen er skutt. Men hvis dere skulle komme til skade for å gjøre det, så må dere for guds skyld finne bjørnen fort som f…

Bare én ting til før jeg tar helg. Jeg følger med på alle andre lag også. Det er circa syv lag som ikke er nevnt i dette innlegget som har gjort, gjør eller kommer til å gjøre akkurat det dere har gjort. Det kan jeg love."

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.