Like før klokken fem i natt ble det slått alarm etter det politiet først beskrev som en «støveksplosjon» ved Moelven-sagbruket på Braskereidfoss i Våler.

I en pressemelding skriver Moelven Våler AS følgende:

«I morgentimene mandag meldte politiet om eksplosjon på sagbruket Moelven Våler AS.

 Det har ikke vært en eksplosjon eller brann, men betongelementer i en vegg har rast og forårsaket brudd i en varmtvannsledning, sier Knut Berg, direktør ved Moelven Våler AS.

Damp fra en brutt vannledning var årsaken til brannalarmen på Moelven Våler AS. 

04.40 gikk brannalarmen ved sagbruket, og tørkepasser på vakt ringte 110 grunnet det som så ut som røykutvikling.

– Det ble damp i produksjonslokalet grunnet den brutte vannledningen, sier Berg. 

Selskapet jobber nå med å kartlegge årsaken til at veggelementene raste ut.»

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.