Ulykken skjedde klokken 09.15.

To biler havnet i grøfta like sør for Koppang.

Da politiet meldte om ulykken klokken 09.26 var det uavklart hvorvidt det var personskader eller ikke.

Da var nødetatene på veg.

Senere meldte politiet at seks personer var involvert. En ble fløyet til sykehus med luftambulanse.

Ifølge politiet skjedde ulykken ved at en bil på veg sørover - med fire personer - kjørte over på feil side og traff en bil med to personer på veg nordover.

En periode var vegen helt stengt - dette var mens bilene ble berget.

Siste melding fra politiet - klokken 10.45 - gikk på at vegen er stengt i ett kjørefelt og at trafikken dirigeres manuelt.

HA KOMMER TILBAKE MED MER.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.