Ulykken skjedde på Rudshøgda - i nordgående felt - mellom Brumunddal og Moelv.

Operasjonsleder Marianne Brun ved Innlandet politidistrikt sier til HA at ulykken skjedde ved at bil nummer fire ikke så at bil nummer 1, 2 og 3 hadde stoppet foran vedkommende.

Dermed ble bil nummer tre dyttet inn i bil nummer to som ble dyttet inn i bil nummer en.

Da vegen ble gjenåpnet for trafikk like før klokken 18.00 meldte politiet at føreren av bil nummer fire ble fratatt førerkortet på stedet.

-

Politiet meldte klokken 16.00 trafikkuhellet var i nordgående retning - der det er to felt i bakken opp mot Rudshøgda hvor blant annet Obs! og Nortura holder til.

Vegen var helt stengt i lang tid.

- Trafikken står stille i nordgående retning, sa operasjonsleder Brun til HA ved 16.10-tiden onsdag.

Hun fortalte at alle personene i bilene hadde kommet seg ut.

Nødetatene var da på veg.

- Bilbergerne sliter med å komme fram, sa operasjonsleder Brun til HA klokken 16.10.

HA KOMMER TILBAKE MED MER

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.