Mandag morgen melder Innlandet politidistrikt om en rekke uønskede hendelser i løpet av de siste timene.

I Julusdalsvegen i Hernes har ukjente gjerningspersoner stjålet 300-400 liter diesel fra to gravemaskiner som sto parkert. Også to LED-arbeidslamper har forsvunnet.

Langs E6 ved Kolomoen har en parkert bil blitt frastjålet tre svarte Xenon-lamper.

I Hovdevegen i Gjøvik melder politiet om tyveri fra en container tilhørende Gjøvik kommune. Tyveriet har skjedd i løpet av helga. Det er ennå ikke klart hvor mye som er stjålet, men ifølge politiet mangler det både kompressorer og kabeltromler.

I Bryggevegen i Lillehammer har en gravemaskin blitt utsatt for hærverk ved at ei rute er knust.

Politiet etterforsker lovbruddene.

Vet du noe om tyveriene? Kontakt politiet på telefon 02800!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.