To biler er involvert i et trafikkuhell ved rådhuset i Stange sentrum.

Strekningen forbi rådhuset ligger på fylkesveg 222.

 - Det er to personbiler som har kollidert i lav fart, sier operasjonsleder Dyre Antonsen i Innlandet Politidistrikt til Hamar Arbeiderblad.

Han kan ikke si sikkert hvor mange som er involvert.

Men han forteller at de involverte blir undersøkt på stedet etter hendelsen.

 - Det er ingenting som tyder på alvorlige skader, sier Antonsen.

Ifølge vegtrafikksentralen er det redusert framkommelighet forbi ulykkesstedet.

Det bekrefter operasjonsleder Antonsen.

 - Det er mulig å komme seg forbi stedet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.