NTB meldte fredag at den tidligere Unge Høyre-lederen ikke vil være til stede når Hedmark og Oppland Høyre samles til årsmøte fredag og lørdag. 

– Fylkessekretær Rangdi Wetterhus Krogstad i Hedmark Høyre sier det slik når HA spør om hennes kommentar til at stortingsrepresentant Riise fra Stange ikke kommer:

- Riise er sykmeldt, og dette kommenterer vi ikke, sier hun.

VIL TILBAKE TIL POLITIKKEN

Fylkesleder Lise Berger Svenkerud i Hedmark Høyre sier det slik til HA:

- Kristian er sykmeldt. Derfor er det naturlig at han ikke kommer til fylkesårsmøtet. Hadde han vært frisk hadde han vært med, sier hun.

- Hva sier han til deg om hvordan han har det?

- Jeg forstår at han har det tøft, men han blir godt ivaretatt. Han ønsker å komme tilbake til politikken. Og vi som fylkesparti ønsker han tilbake til Stortinget så snart han er frisk. 

BLIR GODT IVARETATT

- Dere sier at Riise blir godt ivaretatt - av hvem og hvordan?

- Jeg vil ikke gå så mye inn på det. Jeg vet ikke helt hvor han er til en hver tid. Men han har venner og blir ivaretatt av sine.

- Når er han ventet tilbake til politikken?

- Det vet jeg ikke, sier fylkeslederen.

VIL SNAKKE OM RIISE

- Fylkesårsmøtet er deres første møte med en stor gruppe medlemmer. Hvordan vil denne saken prege fylkesårsmøtet?

- Jeg tror at fylkesårsmøtet vil dreie seg mest om politikk. Men det kan hende at det kommer noen spørsmål også om denne saken. Jeg vil si litt om den i min beretning - selv om det ikke er fylkespartiet som håndterer denne saken.

- Hva vil du si?

- Jeg vil slitt litt om sakens fakta og om vår rolle med å orientere om saken. Likedan at vi er opptatt av å ivareta Kristian. Jeg vil også si at vi ønsker han tilbake, sier Lise Berger Svenkerud og legger til:

- Det vil jeg i alle fall si hvis jeg snakker for meg selv.

I likhet med fylkespartiet er hun lørdag historie som fylkesleder i Hedmark Høyre: Da slår fylkespartiet seg nemlig sammen med Oppland Høyre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.