Det var tre elevgrupper fra Ingeberg som deltok i Nysgjerrigper 2018. Nå er vinnerne kåret, og 5. klassingene kom på pallplass med prosjektet "Mikroplast – finnes det i Mjøsa?". Det holdt til en bronseplass.

Totalt ble 178 prosjektoppgaver sendt inn, og 22 av disse kom på pallen. Det ble altså en bronseplassering som 5. trinn på Ingeberg deler med 15 andre innsendte prosjekter fra sør,- øst- og vestlandet.

 - I dag har elevene blitt feiret som bronsevinnere, forteller Sissel Havik som er rektor på Ingeberg skole.

 - Med nysgjerrige elever og voksnes tilrettelegging og hjelp er det mulig å få til hva som helst! Prosjektet har skapt varig læring, større miljøbevissthet og minner for livet, mener rektoren.

Hun legger til at elevenes første reaksjon etter medaljeoverrekkelsen var iver etter å hive seg på nye forskningsprosjekter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.