Mandag morgen ble togtrafikken stanset etter en påkjørsel ved Lillestrøm. Reisende ble bedt om å beregne ekstra tid.

Både fly- og regiontogene ble etter hvert erstattet med busser.

Like før klokken 12 melder Bane Nor at alle sporene er åpnet for trafikk igjen. Men, passasjerene må fortsatt regne med forsinkelser som forplanter seg utover dagen.

De reisende henvises til Vys nettsider for oppdatert informasjon om hver enkelt avgang.

LES OGSÅ: Mann omkom etter togpåkjørsel på Jessnes

LES OGSÅ: Disse dagene blir det buss for tog i sommer

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.