Syljuåsen AS har sitt hovedkontor på Gjøvik, men er en av de store entreprenørene på Hedmarken.

Selskapet er blant annet i gang med å bygge ut nye Stavsberg skole og Furneshallen.

Nå forsterker altså Syljuåsen sin organisasjon ved å sikre seg aksjemajoriteten i Innlandsbygg AS.

«Det er sentralt i vår strategi å være den lokale entreprenøren i Mjøsregionen. Innlandsbygg er med sin sterke lokale posisjon i og rundt Lillehammer, et viktig ledd for å styrke vår lokale tilhørighet og posisjon i området», skriver daglig leder Anders Elje i Syljuåsen AS i en pressemelding.

Nøkkelpersoner og tidligere eiere i Innlandsbygg AS har bestemt seg for å bli med på den videre utviklingen.

Det er Sven Ødegård, Ole Martin Sandnes og Olaf Smelien som har eid Innlandsbygg. Selskapet omsatte for 44 millioner kroner i 2017.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.