- Totalentreprenør BetonmastHæhre har nå sikret stedet. Det er bra at vi ble gjort oppmerksomme på dette.

Det sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet til HA.

Foranledningen var at HA sendte Nye Veier en e-post med spørsmål knyttet til den midlertidige sykkelvegen under E6 i Kåterudkrysset i Stange.

FARLIG FOR SYKLISTER

Kåterudkrysset forbinder Ottestad/Bekkelaget med Sanderud på Hjellum. E6-krysset ligger i bakken like sør for for Åkersvika.

I forbindelse med byggingen av ny E6 er forholdene for syklende og gående endret.

En HA-leser reagerte på det han oppfattet som en farlig grøft for syklister:

- Her burde man i det minste ha satt opp en sperring. Det er fort gjort å ta feil og sykle rett ned i den en meter dype grøften med skarpe kanter når man kommer fra Hamar og sykler i retning Sanderud, sa Arnt Lindstad til HA.

Han er tidligere sentral Høyre-politiker i Stange og nå bosatt i Hamar.

FORNØYD MED SLUTTEN

HAs syklende medarbeider kunne selv konstatere at det var fort gjort å sykle seg ned i grøfta - selv om det var satt opp sperringer og anvist en trygg sykkelveg for en annen del av sykkelvegen.

- Det var en "grind" som stod åpen. "Grinda" skulle ha vært lukket, men var beklageligvis ikke det. Dermed var det mulig å gå/sykle feil. Grinda ble lukket med en gang vi ble gjort oppmerksom på at der var åpent, sier Moshagen i Nye Veier.

HA så torsdag at saken var løst og at sykkelvegen er trygg også i tusmørket - og for syklister med større fart enn oversikt.

Arnt Lindstad sier det slik:

- Det er bra at dette ble løst. Slik som det var skal det ikke være. Dette var farlig, sier han og takker Nye Veier for kjapp inngripen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.