Andersen kjemper for sin sjette periode på Stortinget. SV har på de siste målingene HA har fått utført ligget på mellom to og fire prosent. På denne målingen er SV notert for fire prosent, og har sjansen på et utjevningsmandat.

– Målingen viser at det er en helt reell mulighet til å komme inn. I realiteten blir det en kamp mellom Frp og SV. Det sikreste for å få et skifte og en ny retning, er å stemme SV, sier Andersen.

Hun fyller 65 år i høst, og dersom hun blir gjenvalgt, kan hun bli den eldste kvinnelige representanten på Stortinget kommende periode.

– Jeg kan bli det eldste kvinnfolket. Eldre damer trenger også talspersoner. Det er mange damer i omsorgs- og lavlønnsyrker som trenger noen som snakker imot kutt i arbeidsvilkår og pensjoner, mener Andersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.