• FORNØYD: Og Espen Røhne tror valg av hvem som skal spille vil falle i smak hos andre.

Det er en pressekonferanse som det har vært knyttet stor spenning til. For det er mange store navn som har svirret i lufta, og forventningene er store til å få besøk av enda en artist i verdensklasse. De to siste årenes konserter med Sting og Elton John har vist at lista er lagt svært høyt, og alle venter at den blir liggende minst like høyt til neste år. For de 10.000 som var på Stortorget i sommer, ønsker seg en ny artist i toppklasse.

Har gått en del runder

- Vi samarbeider jo med Live Nation og de store agenturene både nasjonalt og internasjonalt, sier Espen Røhne i bookingselskapet Venues. Etter  to år ser vi at vi har enda mer å velge mellom. Men for å få det til å klaffe for artistene, er det veldig mye logistikk som skal falle på plass. Vi har gått en del runder, og har hatt mange spennende navn oppe, sier Espen Røhne.

Spenning er også knyttet til datoen neste år, for Tømmerstock i Brumunddal har allerede varslet at deres festival blir 29. og 30. juni.

Svært fornøyd med bookingen

Vi har en periode vi ønsker å gjøre ting, sier Espen.

– Men vi er ikke fastlåst til en enkelt dag eller uke. Det gjør det enklere å få til det vi helst vil, sier Espen, som er svært fornøyd med resultatet. Jeg tror det vil falle i smak hos mange, sier han. 

Og nå er det bare å starte spekulasjonene. Hvem tror du står på scenen på Stortorget neste sommer. Skriv ditt svar i kommentarfeltet nederst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.