• FORNØYD: Og Espen Røhne tror valg av hvem som skal spille vil falle i smak hos andre.

Det er en pressekonferanse som det har vært knyttet stor spenning til. For det er mange store navn som har svirret i lufta, og forventningene er store til å få besøk av enda en artist i verdensklasse. De to siste årenes konserter med Sting og Elton John har vist at lista er lagt svært høyt, og alle venter at den blir liggende minst like høyt til neste år. For de 10.000 som var på Stortorget i sommer, ønsker seg en ny artist i toppklasse.

Har gått en del runder

- Vi samarbeider jo med Live Nation og de store agenturene både nasjonalt og internasjonalt, sier Espen Røhne i bookingselskapet Venues. Etter  to år ser vi at vi har enda mer å velge mellom. Men for å få det til å klaffe for artistene, er det veldig mye logistikk som skal falle på plass. Vi har gått en del runder, og har hatt mange spennende navn oppe, sier Espen Røhne.

Spenning er også knyttet til datoen neste år, for Tømmerstock i Brumunddal har allerede varslet at deres festival blir 29. og 30. juni.

Svært fornøyd med bookingen

Vi har en periode vi ønsker å gjøre ting, sier Espen.

– Men vi er ikke fastlåst til en enkelt dag eller uke. Det gjør det enklere å få til det vi helst vil, sier Espen, som er svært fornøyd med resultatet. Jeg tror det vil falle i smak hos mange, sier han. 

Og nå er det bare å starte spekulasjonene. Hvem tror du står på scenen på Stortorget neste sommer. Skriv ditt svar i kommentarfeltet nederst.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00