Mandag morgen ble det oppdaget et tyveri i en container i et hytteområde under oppføring på Budor i Løten. Tyveriet har skjedd en eller annen gang i løpet av helga.

Politiet opplyser at det blant annet er stjålet kostbare verktøy av merke Festool og Dewalt, deriblant sager, driller, laser og annet utstyr.

Ved 10-tiden melder politiet at det også er registrert innbrudd i en fritidseiendom på Budor. Her er det ennå uvisst hva som eventuelt er stjålet.

Også på Biri har det blitt stjålet verktøy fra en byggeplass i Disetsvingen i løpet av helga.

I Lillehammer melder politiet om tyveri av til sammen ti sykler – deriblant fem el-sykler – fra ulike adresser. Tyveriet omfatter også en varebil:

«Det er stjålet en bil fra Olasvevegen i løpet av natten. Dette er en hvit Toyota Hiace med kjennemerke YE55078. Dette kan settes i sammenheng med sykkeltyverier i samme veg.»

Har du sett eller hørt noe mistenkelig? Politiet ber om tips på telefon 02800.

LES OGSÅ: Ruset sjåfør sovnet bak rattet og frontkolliderte med semitrailer

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.