Det opplyser kjeden selv i en pressemelding.

Schmidt er en kjøkkenkjede med butikker i hele Europa, tilsammen 700 stykker i 21 land.

"Den familieeide kjeden har nå sett seg ut Hamar som neste satsning i Norden og leter etter Mjøsbyens dyktigste samarbeidspartner til å drive den nye butikken", står det i pressemeldingen.

Plasseringen blir, som tidligere nevnt, på næringstomta tvers over E6 fra der møbelkjeden Ikea ligger.

 - Vi har stor tro på Hamar og dette området, som er i stor utvikling. Vi tror at flere aktører innenfor møbler, innredning og livsstil vil etablere seg i området og butikken ligger synlig direkte fra IKEAs parkering, sier Jacob Skjødt som er leder for Schmidt Nordic.

Ifølge ham skal det ansettes 2-3 personer i det nye butikklokalet som blir på 300 kvadratmeter.

Hva det vil koste for kjeden å etablere seg ved Hamar vil ikke Skjødt uttale seg om, og begrunner dette med at investeringen ikke er offentlig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.