For hele Hedmark var det en ganske stille natt til søndag.

I Oppland skjedde det litt av hvert.

Her har du alle hendelser fra Innlandet politidistrikt - med hovedkvarter i det nye politihuset i Hamar - fra lørdag kveld og natt til søndag.

Vi starter med det nære:

Klokken 01.17 natt til søndag ble en person bortvist fra et utested i Hamar etter å ha vært til sjenanse på stedet. Vedkommende ble bortvist fra Hamar sentrum til klokken 08.00 søndag.

Klokken 00.30 ble en person funnet i ei grøft i sentrum av Innbygda i Trysil. Vedkommende var åpenbart beruset. Politiet fikk vedkommende opp. Vedkommende ble deretter tatt hånd om av venner.

Klokken 02.08 ble en mann bortvist fra et utested i Elverum sentrum fordi vedkommende var til sjenanse. Da det viste seg at vedkommende ikke etterkom politiets pålegg så ble han kjørt til sentralarresten i Hamar.

FYLL OG VOLD I OPPLAND

Klokken 02.11 ble en person mistenkt for kjøring i påvirket tilstand i Lom sentrum. Førerkortet ble beslaglagt.

Klokken 02.55 ble en mann funnet nedslått bak en container i sentrum av Dokka. Vedkommende ble kjørt til sykehuset i Gjøvik. En person ble senere pågrepet for hendelsen på Dokka. Vedkommende ble kjørt til sentralarresten i Hamar.

Klokken 04.20 - også det natt til søndag - fikk politiet melding om  at det var stjålet en bil utenfor en  bolig på Kapp. Bilen er en Toyota Corolla med registreringsnummer VF 67900.

KJØPTE SEX PÅ LILLEHAMMER

Klokken 23.00 lørdag kveld ble en svensk mann tatt for kjøp av sex på Lillehammer.

Mannen anmeldes for kjøp av sex på et overnattingssted.

Vedkommende erkjente forholdet.

PROMILLEKJØRING I OPPLAND

Klokken 22.17 lørdag kveld havnet en bil i grøfta på riksveg 34 ved Røykenvik i Brandbu. Politiet melder om mistanke om promillekjøring - noe som ble erkjent av bilføreren som ikke hadde førerkort.

Klokken 23.08 kjørte en bil ned en telefonstolpe i nærheten av Coop-butikken i Snertingdal. Føreren mistenkes for promillekjøring. Føreren, som er fra Nederland, ble tatt med for kontroll hos lege.

KNUSTE SPEIL PÅ LILLEHAMMER

Klokken 00.18 natt til søndag ble en person observert da vedkommende knuste et speil på et utested i sentrum av Lillehammer. Vedkommende får sjansen til å gjøre opp for seg. Hvis ikke venter det en anmeldelse.

Ved Sel i Gudbrandsdalen havnet en bil i grøfta klokken 00.46. Fire personer ble kjørt til legevakta for sjekk etter utforkjøringen på E6. Føreren erkjente at vedkommende hadde kjørt for fort i forhold til forholdene. 

SPARKET NED PÅ DO I AURDAL

Klokken 00.37 ble en person sparket ned på et toalett i Aurdal. Dette skjedde på et utested. Vedkommende fikk flere spark i ryggen og ble kjørt til legevakta. Politiet kjenner navnet på mistenkte gjerningsmenn.

Da avslutter vi politirunden på et toalett i Kongsvinger sør i Hedmark: Tre mindreårige gutter ble tatt for å utføre skadeverk på toalettet ved Telegrafen lørdag kveld. Foreldrene ble varslet. Eieren av stedet vil ha dekket sine utgifter. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.