Lørdag 19. mai starter 4. etappe, som strekker seg fra Kongsvinger til Brumunddal. Rittstart er klokka 12.30. Nordover vil løypa bli lagt delvis på fylkesveg 210 og riksveg 2, og i Elverum skal syklistene kjøre en runde på kommunale veger.

Fra Elverum følger syklistene "Militærvegen" til Løten, og på vegen videre skal de en tur opp forbi Gåsbu, før det går ned igjen og mot Ringsaker.

I Ringsaker blir det en runde både på fylkesveger og kommunale veger, før de kommer i mål i Ringsakervegen ved Tine-meieriet.

Det er beregnet at syklistene er i mål rundt klokka 18.00.

 - Sykkelrittet vil føre til utfordringer for trafikken på noen veger, sier Sven Arne Wright Hagen i Statens vegvesen.

Søndag 20. mai begynner rittet klokka 11.05 fra Moelv. Ruten følger "Turistvegen", fylkesveg 213 til Lillehammer.

 - Ingen veier skal være stengt lenger enn nødvendig. Arrangørene skal også merke og skilte sykkeltraseen på en god måte, og sette opp informasjonsskilter som varsler om sykkelrittet på forhånd, sier Sven Arne Wright Hagen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.