– Dette er en interessant prosess, sier Mikaelsen, som tar forbehold om at Røhne virkelig trekker seg etter denne perioden.

– Jeg vil se det før jeg tror det og kan forstå at Nils tenker i begge retninger, sier Mikaelsen.

Venstres Erik Ringnes sier det er lov å ønske seg i ordførerstolen, men det vanlige er at prosesser starter.

– Ap i Stange har styrt sammenhengende siden 1924, altså 93 år. Jeg skjønner at de har lyst til å feire 100-års jubileum. En forutsetning for å vinne mot Ap, SV og Pensjonistpartiet er å finne en samlende kandidat på borgerlig side.

– Er Aasa Gjestvang samlende?

– Det vet jeg ikke i dag. Dette er altfor tidlig å svare på. Høyre og Frp står jo lengst unna Sp på borgerlig side i stangepolitikken, sier Ringnes.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.