Vannmarsjen er en kombinert aktivitets- og innsamlingskampanje, der bedriftene kan bidra til at flere mennesker får tilgang til rent vann. De ansatte bruker en app eller får utdelt skrittellere.

Bedriften med høyest snittskritt er altså transittmottaket på Åkershagan. Den ansatte med høyest snittskritt er Sylvie-Cope Ndikumana, som har vunnet et spaopphold for to personer på The Well. En annen kollega fra transittmottaket i Ottestad er Jon Christian Ringdal. Han har vunnet to aktivitetsarmbånd. Vinnerne i Vannmarsjen ble kåret under verdens vanndag 22. mars. Gjennom Vannmarsjen har bedrifter vært med på å gå for vann, og til sammen har deltakerne gått over 61 .000.000 skritt, 46. 373 kilometer som tilsvarer 1,2 runder rundt jorden samtidig som de har støttet Vann for livet, ifølge Røde Kors.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.