Som skolemann, ser Røhne spørsmålet om aldersblanding på fådelte skoler fra lærerens ståsted. I dette perspektivet er fulldelte skoler en fordel, ifølge lærerne.

Partifelle Vestheim er uenig.

– Det kan vel ikke være slik at det er ungene på Espa som skal sørge for at man blir fornøyd med skolen på Tangen. Det høres ut på meg som om Tangen vil ha flere elever for å bli tilfreds med skolen.

– Har du begynt å telle representanter og hvordan skolesaken ender?

– Nei, Ap skal ha medlemsmøte i mars. For meg er det viktig å tilhøre et åpent parti der det er høyt under taket, full respekt og plass for å være uenig. Innstillingen kommer i medlemsmøte, sier Vestheim.

llseng Pensjonistforening sier i sin høringsuttalelse at rådmannens innstilling til ny skolestruktur innebærer en radikal omlegging av skolenes beliggenhet og størrelse, som vil få radikal innvirkning på barns oppvekstforhold, utvikling av lokalmiljøenes framtid.

– En utvidelse av Ilseng fengsel kan gi 200 nye arbeidsplasser. Vi synes det ville være nesten merkelig om ikke en vesentlig del av dem som skal bekle disse arbeidsplassene, blir bosatt på Stange-siden av llseng, barnefamilier med nye elever på Breidablikk skole, skriver styret i uttalelsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.