– Jeg skjønner godt at mange velger å bosette seg i Ottestad. Her er det muligheter for et urbant liv i landlige omgivelser. Ottestad har en totalpakke med nærhet til Hamar, gode barnehager, et aktivt idrettslag og et av Norges vakreste kulturlandskap. Vi har også veldig gode skoler. Det er viktig, men jeg tror ikke det alene er nok til å få en slik utvikling vi opplever, ifølge Kristiansen.

Ap-lederen sier for han handler politikk om å forstå hvordan samfunnet rundt oss endrer seg og hvordan politikken må endres for å fungere i det nye samfunnet.

– En av de største farene for sosialdemokratiet er å slåss for å bevare alt som det er selv om verden rundt oss går videre. Arbeiderpartiets gamle slagord skape og dele er en av mine favoritter. Vi må skape verdier for å ha noe å fordele, avslutter Kristiansen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.