Det skriver Nye Veier i en pressemelding onsdag kveld.

Nordvivegen, også kjent som fylkesveg 117, blir stengt der den passerer under E6 om lag tre kilometer sør for Kåterudkrysset i Ottestad. Vegen stenges fram til 9. mai.

Les også: E6-byggingen bremser for å verne fuglene i Åkersvika.

– Veien må stenges for å ivareta sikkerheten for både trafikanter og anleggsarbeidere på en god måte, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier for E6 i Innlandet.

I følge pressmeldingen blir omkjøring skiltet.

Les også: Slik blir det nye Uthuskrysset.

Tidligere denne uken ble det også gjort mindre endringer i forbindelse med nye kjøremønstre på riksveg 25 vest for Åkerkrysset, og på E6 like sør for Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.