Hjermstad forteller at det ikke er videoovervåking på stedet, og at det derfor ikke finnes bilder av helgas slåsskamp. Gatekjøkkenet stengte også mer enn to timer før det verste bråket startet, så ingen av de ansatte ble vitner. Tidlig søndag morgen måtte de ansatte ut på fortauet og rydde opp.

– Vi fant en sekk, ei flaske og et ødelagt reklameskilt. Det har nok gått hardt for seg, og åpenbart vært litt «action», sier Hjermstad.

Ifølge Hjermstad skal det ikke ha vært noen store problemer med vold utenfor gatekjøkkenet ved tidligere anledninger.

– Jeg vet ikke så mye mer om hva som skjedde nå sist, men det er ikke noe moro når sånt skjer. Det er ubehagelig, sier han.

Hjermstad opplyser at dersom noen av de involverte savner en sekk, så kan denne hentes mot korrekt beskrivelse på gatekjøkkenet eller på storkiosken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.