Mandag kveld sperret en hundeeier opp øynene da han fikk se den røde skriften over vegen, midt i et ellers fredelig nabolag like sør for Stange sentrum.

"Helvetes hundeiere" står det skrevet med rød skrift og store bokstaver, med en pil bort til en stor og brun klump med hundemøkk i grøfta. "Åstedet" ligger mellom Vassbotn og Grindvollvegen.

Den dampende avføringen var åpenbart så provoserende at noen valgte å finne fram sprayboksen for å si klart ifra.

Hundeeieren som tipset HA er enig i at folk som går tur med bikkje har et ansvar for å rydde opp.

– Heldigvis er ikke alle vi hundeeiere fra helvete. Som ansvarlig hundeeier håper jeg at synderen har lært av dette, og at han eller hun neste gang plukker opp etter seg, sier han.

Stangemannen sier noen i nabolaget åpenbart må ha fått nok av hundemøkk langs vegene, og at det til slutt rant over for den eller de som skrev den sinte beskjeden i snøen.

– Det er en del late hundeeiere der ute, bekrefter mannen.

Hva mener du om late hundeeiere som ikke rydder opp etter seg? Skriv gjerne din kommentar!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.