– Det var stort for Grobunn å vinne IA-prisen for Hedmark 2016, sier daglig leder Lene Hagen til HA.

I juryens begrunnelse heter det at Grobunn «har et stort fokus på den forebyggende siden av sykefraværsarbeidet. Leder samarbeider tett med den enkelte medarbeider og det legges vekt på åpenhet, forståelse og tillit i hverdagen. Frihet under ansvar er et av de bærende prinsipper som de lever etter. Medarbeiderne sier selv at de føler seg godt ivaretatt under fraværsoppfølging og de lykkes godt med å tilrettelegge for den enkelte slik at de kan forhindre 100 prosent sjukemelding når noen blir syke. Grobunn utfører en viktig samfunnsoppgave».

Prisen ble delt ut av statssekretær i Arbeids- og sosialdepartementet, Christl Kvam (H).

LES OGSÅ: Grobunn er forbilde for fellesskap

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.