– Etter min mening bør Truls rette mer fokus på hva han kan gjøre i kommunestyret for å dra Stange i riktig retning i stedet for å bekymre over Stange Ap. Ap er et parti hvor vi tør å være uenige i enkelte saker og har respekt for det. Det som gjør at vi kan ha tydelige diskusjoner er at alle i Stange Ap er oppriktig opptatt av å videreutvikle Stange kommune til det beste for våre innbyggere, sier Kristiansen, og legger til at Ap er et parti hvor det er takhøyde nok til å fremme ulike meninger.

Han sier det ikke handler om å heve seg over andre, men å forbeholde seg retten til å si hva en tror på.

– Det er viktig både internt i et parti og i kommunestyret at man utfordrer hverandre. Dette skaper både utvikling og bedre løsninger for innbyggerne, sier Kristiansen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.