For 11. året blir det hengt opp turposter i Stange kommune. De røde fysakbøttene (fysisk aktivitet) har blitt mer og mer populære. I 2016 var det hele 381 deltakere som leverte klippekortene etter å ha tatt alle postene, sier Kristiansen videre.

– Det har vært stor økning blant de yngre og dette skyldes nok at det er fin premie til alle under 16 år som har mer enn 6 klipp. De får nemlig et dagskort i Ankerskogen svømmehall, sier Aud Norstad leder i Hamar og Hedmarken turistforening, Stange krets.

Ifølge Kristiansen er nytt i år at deltakerne kan kvittere at de har vært på posten ved å bruke DNTs nye mobilapp «SJEKK UT». Appen aktiviseres når du er cirka 50 meter fra posten. Deltakerne kan også bruke klippetanga på tradisjonelt vis. Turkartet 10 steder i Stange kan kjøpes på bensinstasjoner, biblioteket og i Stange rådhus.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.