Nødetatene rykket i totiden natt til lørdag ut til huset, som ligger i nærheten av Stange sentrum. Der hadde en yttervegg tatt fyr.

Det var ingen personer i huset da brannen oppsto, men beboeren kom hjem mens det hele pågikk. Brannvesenet kom og satte i gang slokking.

Det var ingen åpne flammer, men en del røyk. Beboeren fikk i seg litt av denne, og ble sjekket av helsepersonell på stedet.

Brannårsaken antas å være en plastpose med aske, som var satt ut på verandaen.

Arne Norevik veg politiets operasjonssentral forteller lørdag morgen til HA at huset fikk skader på en vegg og at røyk trakk inn i huset.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.