– Vi bor nær Hamar. Det er bra. Her er det så mange positive og gode aktiviteter for småbarnsforeldre. Jeg er fra Karmøy. Familien har virkelig fått tilhørighet til Ottestad, takket være de gode bo- og oppvekstvilkårene, har Kristiansen uttalt i et intervju med HA. Kristiansen har engasjert seg i lokalpolitikk og er nyvalgt leder i Samhold og Ottestad Arbeiderlag.

Det er forventet at elevtallet vil øke med 150 i skolekretsene i Ottestad og en skoleutvidelse må utredes. Den økte tilflyttingen i Ottestad økt press på skoleplasser.

– Selv om vi har bygd ut Arstad, begynner skolen å bli full. Ved Hoberg er det også behov for å gjøre noe. Her må det tas et politisk valg, uttalte kommunalsjef Liv Ingrid Vasaasen til vår avis 19. august. Onsdag skal kommunestyret vedta ny skolestruktur.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.