– Det nytter ikke å komme med en statssekretær som ingen har hørt om, humrer Dag Arne Syverinsen og legger ikke skjul på tangensokningene har truffet med konseptet. Det er moro å få toppnavn til bygda, sier han.

– Hvordan opplever du ikke å trekke i trådene for en så populær og innarbeidet markering som arbeiderbevegelsens frihetsdag er på Tangen?

– Det er vemodig, men samtidig er jeg opptatt av at 1. mai framfor alt må gi opplevelse samtidig som det må være verdibasert. Vi kan ikke lage et valgkampmøte, sier han.

Også Geir Lippestad, Hans Olav Lahlum og Maria Amelie har vært talere som har gitt opplevelser på Tangen. At mange kommer langveis fra for å oppleve det rikholdige programmet, er også en fjær i hatten for tangensamfunnet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.