– Jeg vil særlig framheve at dette er viktig nå, da vi er inne i en tid hvor investering i skogbruk og skogindustri er helt fraværende i Norge nå. Altfor mye tømmer går ut av landet. Derfor bør skogbruket benytte alle de fora vi kan for å være med og påvirke, også lokalt i Stange kommune.

– Vi kan snakke med politikere lokalt som igjen kan øve innflytelse på rikspolitikerne.

Nermo er ikke i tvil om at E6 og jernbane gir muligheter for trebasert industri som vil satse i regionen.

– God infrastruktur er jo svært viktig, sier han.

Nermo synes det nystartede næringsrådet er et bra fora, sammensatt av næringsfolk og lokalpolitikere. Han har store forventninger til arbeidet i rådet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.