Hedmark Senterparti sendte ved midnatt, natt til torsdag, ut en pressemelding med følgende ordlyd:

"Fra første møte der denne saken ble drøftet, har jeg som representant for Hedmark Senterkvinner, vært meget kritiske til det valg som nå er gjort.

Hedmark senterkvinners styre har, etter vedtak i SK-styremøte 18.01, også sendt en henstilling til Hedmark senterpartis fylkestingsgruppe og til fylkesstyret, der vi

ber fylkestingsgruppa om å velge en annen kandidat til gruppeledervervet. Denne henvendelsen er beklageligvis ikke tatt til følge! Da kunne man ha unngått de negative reaksjoner som nå er kommet."

Meldingen er underskrevet av Åse B. Lilleåsen, leder for Hedmark Senterkvinner.

HA kommer tilbake med mer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.