– Vi har generelt fått masse klager på støy og høy musikk.

Det sier politiets operasjonsleder Atle B. von Obstfelder til HA tidlig søndag morgen.

– Det er varmt, man har fest hjemme, døra står åpen, også ringer naboen til oss for å klage.

Obstfelder sier politiet ikke har hatt kapasitet til å ta seg av alle meldingene fra de ulike nabolagene.

– Vi har måttet prioritere andre oppdrag, sier han.

Også på utestedene har det tidvis gått litt vel hett for seg. Politiet melder om en lang rekke hendelser på Hedmarken, hvorav en endte med at en person ble kjørt til arresten i Hamar.

Her er en oversikt over noen av nattens hendelser fra politiloggen:

Ved 02.45-tiden ble en ung mann i 20-årene fratatt lappen etter å ha kjørt i 110 km/t i en 60-sone på Kolbu i Østre Toten.

I 04-tiden ble en mann fra Lillehammer kjørt til arresten i Hamar etter å ha lagd bråk på byen. Mannen skal også ha nektet å etterkomme politiets ordre om å fjerne seg fra bykjernen.

I Furnes skal det ha blitt skutt opp fyrverkeri. (Se egen sak)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.