– Målinger og valg er to forskjellige ting, bygdelister gjør det alltid bedre under valg enn på målinger. Det er vel litt tilfeldig hvem som blir spurt også med tanke på valgkretser, sier leder i Nærmiljølista, Tore Ketil Stårvik.

Det hersker ikke panikk blant Nærmiljølistas støttespillere. Stårvik sier Nærmiljølistas nominasjonsliste er klar på nyåret. Da tror han situasjonen vil endre seg.

– Vi vil komme opp med mange gode Ottestad-navn på laget. Da vil det også bli enklere å spre budskapet og identifisere seg med Nærmiljølista. Det er jeg sikker på, sier Stårvik.

Fokus lokalt

Stårvik sier de har oppnådd målet, nemlig mer fokus på saker og utviklingen i Ottestad. Det er nå på agendaen i mye større grad enn før.

– Ap har doblet representasjonen fra Ottestad og trolig vil vi for første gang se noen med adresse 2312 blant de øverste på Sp-lista også. Det viktigste har altså vært å få Ottestad inn på det politiske kartet. Det ser vi virker. Enten det er skolestruktur og Hoberg, barnehager og Norstad, nytt basseng eller ikke, utbygging og fortetting på Kjonerud og IBM-tomta, trafikksikkerhet og støy eller jordvern på Tokstad/Gyrud.

Får vi inn noen i kommunestyret er det bare en bonus. Plassen og representasjonen Ottestad fortjener uavhengig av politisk farge er det viktigste, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.