- Vi gleder oss, sier fungerende sportsleder Arve Hovelstuen Blystad.

Han er på plass i CC Amfi i kveld og har med seg et team fra HA som totalt teller seks personer.

Følger kampen

Foruten Blystad består teamet av reporterne Bendik Havdal Eriksen og Anders Bakkerud Larsen og fotografene Trond Lillebo, Fredrik Olastuen og Jens Petter Larsen

Blystad forteller at de vil starte i gang vorspielet med stemningsrapport før kampen.

Under selve kampen som starter klokken 18.00 vil vi følge kampen direkte på Cover it live som vanlig.

Det som så skjer videre avhenger hva som har skjedd på isen.

Dersom Storhamar vinner

Dersom Storhamar vinner går vi inn direkte med video ett minutt før kampslutt. Da holder vi det gående og blir med ut på isen slik at du får med deg den umiddelbare feriringen. Er vi heldige får vi også være med inn i garderoben.

Når sendingen der er slutt beveger vårt team seg ned til byen og går på nytt live i festen som da helt sikkert allerede er i gang.

Foruten dette kommer det selvsagt vanlige artikler og bildeserier. 

- Dette blir spennende. Ikke bare er det ti år siden sist Storhamar vant NM-gullet, men jeg føler det har blitt en ny tid etter en del tunge år. Jeg er imponert over engasjementet blant folk på Hedmarken. Det snakkes hockey over alt, sier Blystad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.