Det var klokka 15.28 politiet fikk melding om en bil som sto i grøfta på fylkesveg 2 like ved Brøttum.

 - Føreren opplyser at hun har havnet i grøfta fordi det var glatt, sier Brun.

Det skal ikke være snakk om alvorlige personskader, men bilen som er av typen Ford Transit er såpass skadet at den må berges.

 - Hva slags skader fikk denne kvinnen?

 - Hun blør fra hodet, men er våken og tilsynelatende oppegående, forteller Brun.

Kvinnen fraktes nå med ambulanse for sjekk.

Klokka 15.35 meldte Vegtrafikksentral Øst om redusert framkommelighet forbi ulykkesstedet.

Politiet melder om at det er glatt på stedet, så det er lurt å ta det med ro hvis du har planer om å kjøre denne strekningen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.