USA - Norge 3-9

Norges kvartfinalehåp ble definitivt slukket etter fredagens 0-3-tap mot Danmark. 

Etter at USA også ble for sterke, står Norge nå overfor en real skjebnekamp mot Sør-Korea på mandag. Tap der vil bety at Norge mister sin plass i A-VM.

Straffet i undertall

Søndagens oppgjør mot USA ble igjen preget av baklengsmål i undertall.

NHL-stjernen Patrick Kane sendte USA i føringen i overtall etter åtte minutter av første periode, før samme mann la på til 2-0 fire minutter senere, også det i spill fem mot fire.

Charlie McAvoy satt deretter inn 3-0, før Dylan Larkin la på til 4-0 minuttet ut i midtperioden.

Like etter kunne Kristian Forsberg sette inn Norges første scoring på over 11 perioder, med sin redusering til 1-4.

USA kom imidlertid tilbake i midtperioden, og økte med tre nye mål.

Colin Whites 8-1-scoring innledningsvis i den tredje perioden gjorde at resultatet begynte å bli svært så stygt, men Norge hevet seg mot slutten av kampen.

Ken André Olimb reduserte til 2-8 etter 47 minutter, før bror Mathis Olimb satte inn 3-8 kun minuttet etter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.