Marianne Myklebust, som er primus motor for sommerskiskolen, hadde lagt opp en meget variert treningsuke. Ungene var innom blant annet rulleski, løp, svømming og sykling..

15 trenere har vært med hele uka. I tillegg har Simen Sveen hatt noen økter

Det var ikke noen tvil om at ungene satte pris på variasjonen.

Den treningen vi overvar hadde himmelen åpnet seg, uten at det la en demper på denne fine gjengen.

Trener Oda Hovelstuen Blystad hadde god kontroll på alle. Litt tullprat og klare ordre de gangene det trengtes, var en miks som gikk rett inn hos elevene.

Skolen startet mandag og avsluttes i dag (fredag).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.