Den noe uvanlige hendelsen startet med følgende melding fra politiet i går ettermiddag:

«E16, Skarnes: Meldt om tyveri av utsmykningen/kunst i en rundkjøring. Dreier seg om en polar rev. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse. Tips i saken ønskes på 02800.»

«Utsmykningen består av 3 rever. Det er en av disse som nå er borttatt», kunne politiet rapportere.

Like etter klokken ett i natt kom oppklaringen på mysteriet:

«Politiet har funnet nevnte rev hjemme hos en yngre mann i kommunen, som erkjente forholdet. Den var kappet løs med vinkelsliper, mindre skade voldt.»

Reven ble beslaglagt. Tyven kan trolig vente seg en anmeldelse.

Motivet for det frekke kunsttyveriet er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Eksplosjon ved Moelven-fabrikk i Våler i natt

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.