Morten Dåsnes (FL) og Anne Mari Planke (DNT) setter pris på oppmøtet. 230 påmeldte er ny rekord.

– Dette er åpenbart et tema som engasjerer veldig mange. Det kom også enda flere da vi la konferansen hit til Hamar, smiler Dåsnes.

Målet med konferansen er å skape enda bedre samarbeid mellom de ulike aktørene, samt å få enda flere folk ut i naturen. Noen steder er det likevel nesten for mange turgåere, for eksempel på Prekestolen, men her jobber DNT for å finne gode løsninger.

– Dette er en utfordring vi tar på alvor. Det er ikke for mye folk; det handler om hvordan vi kan tilrettelegge bedre, sier Planke.

Arrangørene benytter også anledningen til å skryte av de lokale tilbudene på Hedmarken.

– Ilsengstiene er veldig imponerende. Det er et fantastisk godt eksempel hvor grunneierne har strukket seg utrolig langt for å få det på plass. Ellers er Hedmarksvidda et eventyr, avslutter Planke.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.