Politiet meldte om ulykken klokken 16.31 tirsdag. Semitraileren hadde da veltet, og den ble liggende ved siden av vegbanen rundt to kilometer nord for Uthus i Stange. 

Semitraileren var på veg nordover. Sjåføren kom uskadd fra ulykken.

HA rykket raskt ut til stedet, hvor det tirsdag ettermiddag var køer i begge retninger og manuell dirigering i ett felt. 

Vegtrafikksentralen øst melder på Twitter at E6 vil bli stengt mellom Uthus og Åkersvika fra klokka 23 tirsdag kveld på grunn av berging av vogntoget. Anbefalt omkjøring er via fylkesveg 222.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.