Vinnerne ble Gatelaget HamKam og Hamar Biljardklubb.

– Hamar Biljardklubb fikk klart flest stemmer. Det var mer jevnt mellom andre- og tredjeplassen.

Det sier daglig leder Anders Hansen-Øvre (39) i Waveit AS til HA – uten å røpe hvem som nesten nådde opp.

Det fire år gamle IT-selskapet fra Hamar har gjort det til en vane å gi bort gaver på egen bursdag.

I år får Gatelaget HamKam og Hamar Biljardklubb 20.000 kroner hver.

– Vi er veldig glade for bidragene. Det var utrolig star å bli stemt frem. Pengene kommer godt med fremover, sa representanter for de to vinnerne under mandagens utdeling av penger.

Waveit-sjef Hansen-Øvre tilføyde:

– Vi er veldig fornøyd med årets engasjement og antall stemmer. Det var godt over 700 som har vært inne og stemt på kandidatene. Det er stor økning  fra i fjor. Vi vil rette en stor takk til alle som har vist sitt engasjement og er både stolte og glade for å kunne gi tilbake til nærmiljøet vårt. 

LES en større reportasje om Waveit her.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.