Like før klokken 08 meldte Innlandet politidistrikt at de søkte etter en savnet person i området rundt Brumunddal.

Operasjonsleder Arne Norevik fortalte til HA at de søkte etter en eldre mann i bil som var meldt savnet.

Ved 09:45-tiden kom den oppløftende meldingen om at mannen var funnet i god behold:

«Da har vi funnet bil og fører som vi tidligere søkte etter. Vi takker publikum for observasjoner som ble meldt inn til oss, og som igjen førte til at vi fant bilen. Fører er i fin form», skriver politiet.

Operasjonsleder Arne Norevik sier til HA at mannen ble funnet langs riksvegen fra Hamar mot Elverum.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.