Han skal være i fin form og blir ivaretatt av mannskaper fra Røde Kors på stedet, opplyser Innlandet politidistrikt klokka 5.24 mandag morgen.

Politiet satte i gang en større leteaksjon etter mannen som ikke kom hjem etter en fisketur søndag ettermiddag. Turen skal ha gått til i området rundt Sundfloen bru i Koppang i Hedmark.

– Vi har søkt gjennom natten med mannskaper fra Røde Kors, hundeekvipasje fra politiet og politihelikopter, opplyste operasjonsleder Arne Norevik i Innlandet politidistrikt natt til mandag.

Søker fortsatt

En 68 år gammel mann er meldt savnet i Lom i Oppland etter å ikke ha kommet fram til en hytte til avtalt tid søndag kveld.

Mannen skulle være framme ved Sognefjellshytta søndag kveld, men har ikke kommet fram eller meldt seg, noe som førte til at politiet satte i gang en leteaksjon.

– Det har vært svært dårlig vær i området, med både sludd og hagl og vind. Vi prøvde å få luftambulansen fra Dombås inn for å søke, men måtte gi opp. Vi håper at skydekket letter nå på morgenen slik at helikopteret kan settes inn i letingen, sier operasjonsleder Arne Norvik i Innlandet politidistrikt til NTB.

Politiet vil trappe opp letingen med flere søkemannskaper mandag morgen og får bistand fra Sivilforsvaret.

– Dette er en fjellvant kar som har vært ute en vinternatt før, men denne gangen har han ikke meldt seg, sier Norvik.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00