I disse dager arrangerer Kreftforeningen årets kreftaksjon. I år går de innsamlede midlene til forsking på kreftsykdommer med lav overlevelse.

CC Hamar stiller opp, og inviterer til gratiskonserter på senteret lørdag. Der stiller Trond Svendsen, Thomas Selvaag Moss, Filiokus og Madelens request opp. Thomas Mølstad har booket artistene, og han skal også være konferansier.

Da HA var på CC torsdag, for å høre mer om arrangementet, hadde distriktsleder Berit Jevnaker i kreftforeningen med seg en innsamlingsbøsse.

Den så Roald Stenersen, og han kom resolutt bort og la på noen kroner til aksjonen.

– Kreftsaken er veldig viktig, og en god sak. Kreft kan ramme alle. Jeg kjenner noen som har fått en kreftdiagnose nylig, sa Stenersen til Jevnaker, som ble både glad og rørt over giverviljen.

Givervilje håper de på også på lørdag. Kreftforeningen vil være til stede i senteret med informasjon og bøssebærere.

Ved siden av at folk kan gi penger av egen lomme, vil CC Hamar gi én krone per besøkende denne dagen til kreftaksjonen. I fjor kom det inn 12.000 kroner etter besøkstall, og senterleder Nina Utkilen på CC håper det blir mer i år. CC Gjøvik har tilsvarende aksjon, og det er et uttalt mål å slå Gjøvik.

– Det ene er at vi støtter aksjonen økonomisk. Vel så viktig er å bidra til å synliggjøre kreftsaken. Det er flott at lokale musikere stiller opp. Det setter vi stor pris på, sier Utkilen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.