Som ventet havnet en mengde tøffe lag i Elverums gruppe da trekningen av mesterligaens gruppespill ble gjennomført i Wien.

Laget fra Hedmark skal foruten PSG møte Flensburg, Barcelona, Aalborg, Pick Szeged, PPD Zagreb og Celje.

I gruppe B havnet regjerende mester Vardar, tapende finalist Veszprem, Kielce, Mesjkov Brest, Motor Zaporozjye, Montpellier, Porto Sofarma og Kiel.

Det er altså åtte lag i hver av de to gruppene, som betyr i alt 14 kamper i gruppespillet. Laget som havner på 1.-plass, går direkte til kvartfinalen, mens de fem neste havner i åttedelsfinalen.

Elverum er fra kommende sesong oppe på toppnivået der de 16 beste lagene i Europa spiller. De siste sesongene har de derimot spilt på B-nivået, der det er seks lag i hver av gruppene.

Gruppespillet for herrene starter 11. september.

Vipers trakk Metz

I kvinnenes mesterliga får Vipers Kristiansand et gjensyn med franske Metz, som de slo i bronsekampen i forrige sesongs mesterliga.

Metz blir Vipers' tøffeste motstander i gruppespillet. De skal også møte Podravka Vegeta fra Kroatia og Ferencvaros fra Ungarn i gruppe A.

Regjerende mester i kvinnenes Champions League er ungarske Györ, som havnet i gruppe C. Vipers unngikk også toeren fra sist sesong, russiske Rostov, som havnet i C-gruppen.

Kvinnenes gruppespill starter 4. oktober.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.